Kembar Ke ???
Salam.
Okay, lihat muka kitorang?

Sama ke haa? Sama ke? Sama ke wehh? Yeke sama? Ada ke sama? Kdiam, saya tahu ofcourse nd absolutely Gina lagi lawa. K k shutttt your mouth. Saya pun tktahu kenapa this statement bole keluar daripada mulut org ramai. Ape ke hal-nya dorang ni. Mmg tk sama langsung. Ehh, mmg beza laaaaa :D


'Haih saya confuse la awak berdua ni. Mana satu Faizah mana satu Zuraida. Korang ni kembar Thailand eh ?'  - Ustaz Wan

'Eh kejap, korang ni kembar ke ?' - Dua cikgu petang baru. Sumpah tk kenal :D

Kfine, Seriously mmg tk faham kenapa dorang cakap mcm tu. Apa yg saya story ni kejadian harini. Time stay back kat skola tadi. Yg dah lepas tu malas en nk story, banyak sgt. Hahaha bwekk :P







Newer Post | Older Post